פיקניה היא מאכל שניתן להכין בדרכים רבות ושונות. הוא מורכב בדרך כלל מאורז, ירקות ותבלינים שונים. אחת הגרסאות הפופולריות ביותר של המנה הזו היא הפיקניה המרוקאית הכוללת חומוס, גזר, בצל, עגבניות, שום וכמון.
לאחר מכן מבשלים את המרכיבים בסיר עם ציר עוף או מים ומלח לפי הטעם. הטעמים מוגברים בדרך כלל על ידי הוספת מיץ לימון או יוגורט בסוף.
ישנן וריאציות רבות ושונות של המנה הזו בהתאם לאזור שבו היא מוכנה כמו פיקניה פולנית עם תפוחי אדמה במקום אורז ופיקניה צרפתית שמשתמשת ביין לבן במקום מים או ציר לבישול הירקות.
פיקניה היא מאכל ארגנטינאי מסורתי. הוא עשוי מבשר בקר טחון, ירקות ותבלינים. את החומרים מערבבים יחד ואז מעצבים לכדור. לאחר מכן מבשלים את הבשר במרק ובתום הבישול מוסיפים את הירקות לסיר.
ישנן דרכים רבות להכין פיקניה אך תמיד חשוב להשתמש במרכיבים טריים כמו גזר, סלרי, תפוחי אדמה, בצל ושום. אם יש לך זמן אתה יכול גם להשרות את הבשר למשך הלילה ביין אדום או חומץ לפני בישולו עם המרק למנה יותר טעימה.
פיקניה היא מאכל קוריאני חריף העשוי מתפוחי אדמה וגזר.
המרכיבים העיקריים למנה זו הם תפוחי אדמה, גזר, פתיתי פלפל אדום, רוטב סויה, אבקת שום, פלפל שחור גרוס ומלח.
פיקניות הן רק תערובת של תבלינים וירקות. כל מה שאתה צריך זה מחבת פסים חמה, קצת שמן, ואז את המרכיבים.
– ראשית, עליך לחמם את מחבת הרשת על אש בינונית גבוהה.
-לאחר התחממות, הוסיפו מעט שמן למחבת ופזרו אותה עם מגבת נייר.
-עכשיו הוסף את הירקות והתבלינים שלך למחבת. אתה יכול גם לחתוך אותם מראש אם אתה רוצה שהם יתבשלו מהר יותר.
-מבשלים כ-10 דקות עד שהם משחימים משני הצדדים או עד שהם מבושלים מה שבא קודם.
פיקניה היא מאכל מקסיקני המורכב מבצק מטוגן, אשר לאחר מכן מכוסה בסוכר וקינמון.
כדי להכין את המנה הזו, תזדקק ל:
– 1 כוס מים
– 1/2 כוס סוכר
– 3 כפות חמאה
– 2 כוסות קמח
– 1 כפית מלח
– 2 כפיות אבקת אפיה
– ביצה 1
– שמן צמחי לטיגון
פיקניה היא סוג של קינוח שהוא שילוב של פשטידה ועוגה. יש לו מרקם של פשטידות וגם של עוגות, אבל אין לו טעם של אף אחד מהם.
1) מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט
2) מערבבים בקערה חמאה, סוכר חום וקינמון
3) מוסיפים לתערובת קמח, מלח, אבקת אפייה ותמצית וניל
4) טורפים ביצים בקערה אחרת עד שהן בצבע צהוב בהיר
5) מוסיפים ביצים לתערובת ומערבבים יחד עם מטרפה או כף עץ עד לקבלת תערובת אחידה
6) יוצקים לתבנית אפייה בגודל 8×8 אינץ' שרוססה בתרסיס בישול טפלון
זה מתכון להכנת פיקניה.
רכיבים:
-1/2 כוס חמאה, טמפרטורת החדר
-1/4 כוס סוכר
-ביצה 1
-1 כפית תמצית וניל
-2 כוסות קמח לכל מטרה, מנופה
-3/4 כפית סודה לשתייה
-1/2 כפית מלח
פיקניה היא מאכל מסורתי מהרפובליקה הדומיניקנית. הוא עשוי עם פלנטיינים ירוקים מעוכים וביצים מטוגנות.
רכיבים:
– 2 פלנטנים ירוקים
– 3 ביצים
– 1/2 כפית מלח
– 1/4 כפית פלפל
– 1 כף שמן
– 1 כף חמאה
פיקניה היא סוג של מאכל פורטוגזי מסורתי. השם בא מהמילה picante (חריף). זה מוגש בדרך כלל כמתאבן עם לחם או קרקרים.
המרכיבים למנה זו הם מינימליים: ביצים, מלח, פלפל ושמן זית.
כדי להכין פיקניה צריך לטרוף את הביצים בקערה, להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן להוסיף שמן זית תוך כדי ערבוב מתמיד. אפשר להוסיף גם אבקת שום אם רוצים.
לאחר שהתערובת שלך הגיעה לסמיכות הרצויה, יוצקים אותה למחבת חמה עם שמן זית ומבשלים אותה עד שהיא מגיעה לרמת העשייה הרצויה לבלוטות הטעם. מפזרים מעט פטרוזיליה לקישוט ומגישים מיד!
פיקניה היא מאכל מקסיקני שמכינים רק שלושה מרכיבים. המרכיב החשוב ביותר הוא ה-masa harina, המשמש להכנת טורטיות תירס. אפשר למצוא את זה בכל חנות מכולת, אבל אם אתה לא מוצא אותו, אתה יכול להכין בעצמך על ידי טחינת גרעיני תירס מיובשים במעבד מזון.
המרכיב השני הדרוש למנה זו הוא שומן חזיר או שמן צמחי. אלה משמשים גם לטיגון קמח המסה וגם ליצירת השכבה החיצונית הפריכה של הפיקניה. לבסוף, תצטרך מים או מרק עוף כדי להפוך את המנה הזו לטעימה יותר ולהרטיב אותה.
פיקניה היא מאכל סרי לנקי מסורתי. הוא עשוי מקמח אורז וחלב קוקוס.
המרכיבים הדרושים למתכון זה הם:
– קמח אורז
– חלב קוקוס
– מים
– מלח לטעימה
פיקניה היא סוג מזון שניתן למצוא בפיליפינים. הוא עשוי משילוב של אורז, ירקות חתוכים ובשר.
את המנה הזו אוכלים בדרך כלל עם ביצה מטוגנת מעל.
המרכיבים המשמשים להכנת פיקניה הם:
– אורז
-ירקות חתוכים
– בשר
– ביצה מטוגנת