קעקועים הם שינוי גוף קבוע ולעתים קרובות גדול. ככאלה, חשוב לטפל בהם כדי למנוע זיהומים ולהבטיח את אורך החיים של הקעקוע שלך.
אם אתה שוקל לעשות קעקוע, אנא וודא שאתה מבין תחילה את הסיכונים ואמצעי הזהירות שיש לנקוט בעת ביצוע קעקוע.
כדי להתחיל, הנה כמה שיקולים:
-שוחח עם הרופא או רופא העור שלך על כל מצבי עור שאולי יש לך או תרופות שאתה נוטל כעת שעלולות להשפיע על יכולתך להחלים מהקעקוע שלך.
-לדון באיזה סוג של דיו ישתמש האמן, כמו גם את הסיכונים הכרוכים בכל סוג של דיו.
-שאלו אם הם מעקרים את המחטים שלהם בין לקוחות או משתמשים במחטים חד פעמיות. מחטים חד פעמיות מומלצות לאלו שאובחנו עם HIV או הפטיטיס C מכיוון שהן מפחיתות את הסיכון להידבק במחלות אלו מציוד מזוהם.
-גלה באילו מוצרי חיטוי ישמשו במהלך
קעקועים הם צורה של אמנות גוף שניתן להשתמש בה כדי לבטא את האישיות והאינדיבידואליות של האדם. עם זאת, קעקועים יכולים להיות גם כאב עיניים עבור אנשים מסוימים. אם אתם שוקלים לעשות קעקוע, כדאי שתדעו לטפל בו כמו שצריך כדי שהוא יחזיק מעמד לאורך זמן ויראה טוב.
הדבר החשוב ביותר לעשות הוא להגן על הקעקוע שלך מקרני ה-UV של השמש. כדי לעשות זאת, כסה את הקעקועים שלך בבגדים או בקרם הגנה כאשר אתה בשמש או השתמש בערכת כיסוי קעקועים. כדאי גם להימנע משחייה בבריכות עם כלור כי הן ידהו את הקעקוע שלך במהירות.
קעקועים הם קבועים וצריך לטפל בהם.
ראשית, חשוב לנקות את הקעקוע במים וסבון עדינים.
שנית, חשוב להרטיב את הקעקוע במוצר שיש בו אלוורה.
שלישית, אם יש סימן כלשהו לזיהום או גירוי, עליך לפנות מיד לרופא.
ישנם הרבה גורמים שקובעים כמה זמן הקעקוע שלך יחזיק מעמד. הגודל והמיקום של הקעקוע, סוג העור שלך, סוג הדיו בו נעשה שימוש, אורח החיים שלך והאם אתה מטפל בו כמו שצריך או לא.
אם אתם מחפשים דרכים לטפל בקעקוע, יש כמה דברים שכדאי לדעת. בראש ובראשונה הוא הצורך לשמור עליו נקי כל הזמן. זה אומר לשטוף אותו עם מים וסבון או להשתמש בסבון אנטיבקטריאלי כל יום או יומיים תלוי בתדירות ההזעה או התלכלך. כדאי גם להימנע מגירוד בו שעלול לגרום לזיהום וכן חשיפה רבה מדי לשמש שעלולה לדהות את הצבע עם הזמן.
קעקועים הם ייצוג של מי אתה ומה אתה אוהב. הם גם קבועים, מה שאומר שהם יישארו איתך לשארית חייך. אתה צריך לטפל בהם כדי לוודא שהם יחזיקו מעמד זמן רב ככל האפשר.
-נקה את הקעקוע שלך באופן קבוע. יש לשטוף אותו לפחות פעם ביום עם מים וסבון או כל מוצר אחר המיועד לקעקועים. אם זה לא נעשה כראוי, הקעקוע יכול להידבק ולגרום לכאב רב בעתיד.
-אל תחשוף את הקעקוע שלך לשמש או לקרני UV. הדיו בקעקוע יכול לדהות מהר יותר כאשר הוא נחשף לאור השמש ולכן עדיף להימנע ממנו לחלוטין.
-הרחיק את הידיים מהאזור שבו יש לך קעקוע כי שמנים מהידיים שלך עלולים לגרום לכתמי דיו עליו לאורך זמן כי קשה להסיר אותם בהמשך.
-השתמש בכפפות בעת ביצוע מטלות בית כמו ניקיון או בישול כדי שהסבון לא יבוא במגע
קעקוע הוא צורה קבועה של שינוי גוף. חשוב להקפיד על כך למען בריאותכם ומטעמים אסתטיים. מאמר זה ילמד אותך כיצד לטפל בקעקוע שלך.
-אל תחשוף את הקעקוע שלך לאור שמש ישיר או למיטות שיזוף מכיוון שהדבר עלול לגרום לדהייה ולשינוי צבע.
-שמור על האזור סביב הקעקוע שלך נקי ויבש, זה ימנע זיהום או גירוי.
-אם אתם חשים כאב, גירוד או דלקת באזור שמסביב לקעקוע שלכם, שטפו אותו במים וסבון, מרחו משחה אנטיביוטית מקומית וכסו בתחבושת.
-הימנע מלקטוף גלדים או קילוף עור שעלולים להיווצר על גבי קעקוע הריפוי שלך; אם אתה מרים גלדים, שטף שוב את האזור במים וסבון לפני שתמרח עליו משחה אנטיביוטית מקומית.
קעקועים הם צורה קבועה של אמנות גוף. הם מיוצרים על ידי הזרקת צבע לעור וזה משאיר סימן קבוע על העור. אם עושים קעקוע, חשוב להבין איך לטפל בו.
הדבר הראשון שאתה צריך לעשות הוא לתת לקעקוע שלך להחלים. זה בדרך כלל לוקח בערך שבועיים ואם אתה לא נותן לו להחלים כמו שצריך, קיים סיכון שהקעקוע שלך יידבק או ידהה בטרם עת. עליך להימנע מהטבלה של הקעקוע שלך במים לפחות שבועיים לאחר ביצועו ולהשתמש בקרם במקום סבון בעת שטיפת האזור סביב הקעקוע שלך. כמו כן, עליך להימנע מגרד או ליטוף בעור סביב הקעקוע שלך מכיוון שהדבר עלול לגרום להצטלקות או לזיהום, כמו גם לעזור להפיץ חיידקים מאזורים אחרים בגופך אל האתר שבו עשית את הדיו החדש שלך.
חשוב שתפקח עין על הקעקועים שלך כדי שלא יידבקו או ידהו בטרם עת. הימנע מטבילה
ישנן מספר דרכים לטפל בקעקועים, אך הנפוצה ביותר היא הסרת לייזר. טיפולי לייזר יכולים להיות יקרים, אך הם יעילים גם בהסרת קעקועים.
יש אנשים שפנו לקרמים להסרת קעקועים במקום טיפולי לייזר. קרמים אלו בדרך כלל זולים יותר וניתן למרוח אותם בבית ללא צורך בעזרה מקצועית. עם זאת, הם לא תמיד עובדים כמו טיפול לייזר ואין ערובה שהם יעבדו.
קעקועים הם סוג של שינוי גוף שניתן לעשות מסיבות שונות. מה שאנחנו צריכים לדעת על קעקועים זה שהם קבועים. זה אומר שברגע שיש לך קעקוע, הוא יישאר איתך לשארית חייך.
בחלק זה נעבור על סוגי הקעקועים השונים וכיצד לטפל בהם על מנת לוודא שהם יחזיקו מעמד זמן רב ככל האפשר. נדבר גם על הדרכים השונות להסרת קעקועים ואילו מהן בטוחות או לא כל כך בטוחות.
סוגים: ישנם סוגים רבים של קעקועים ולכל אחד יש מערכת חוקים משלו בכל הנוגע לטיפול בהם. לדוגמה, קעקועים בצבעי מים דורשים תחזוקה רבה יותר מאשר קעקועים מסורתיים בדיו שחור מכיוון שהם זקוקים ליותר תשומת לב על מנת לשמור על צבעיהם חיים.
כיצד לטפל: הדרך הטובה ביותר לטפל בקעקוע היא על ידי ביצוע השלבים הפשוטים הבאים:
– שמור על הקעקוע שלך נקי על ידי שטיפתו לפחות פעם אחת
קעקועים הם סוג של אמנות גוף שהיא קבועה ויכולה להימשך שנים רבות. יש אנשים שעושים קעקועים כדי להנציח אירוע מיוחד בחייהם, בעוד שאחרים אוהבים את העיצוב.
טיפול בקעקוע שונה מטיפול בכל פצע אחר. ישנם מוצרים רבים בשוק כיום המתיימרים להסיר קעקועים. עם זאת, חשוב לנקוט באמצעי זהירות בעת בחירת אחד.
יש להימנע ממוצרים המכילים אקונומיקה או אלכוהול מכיוון שהם עלולים לגרום לגירוי וצלקות בעור. מוצרים אלה יכולים גם לגרום לקעקוע שלך לדעוך מהר יותר מאשר אחרת אם אתה משתמש בהם לעתים קרובות מדי.
מוצרים המכילים רטינול עלולים גם הם לגרום לנזק לעור ויש להימנע מהם גם כן, מכיוון שהם עלולים לגרום לקעקוע שלך להתבהר או להיעלם לחלוטין עם הזמן.
בבחירת מוצר לקעקוע שלך, עליך לחפש מוצר המכיל מרכיבים טבעיים כגון אלוורה וויטמין E אשר הוכחו שאינם מגרות את העור או גורמים לצלקות.
קעקועים הפכו פופולריים יותר ויותר בחברה של היום. על מנת לשמר ולתחזק את הקעקועים שלהם, אנשים צריכים לטפל בהם. ישנן דרכים רבות לטפל בקעקוע, אך הנפוצה ביותר היא לשמור על ניקיון ולחות.
קעקועים הם קבועים. הם חלק מהגוף שלך ויש להתייחס אליהם באותו טיפול שהיית נותן לכל חלק אחר בגופך.
הדרך הטובה ביותר לטפל בקעקוע היא לשמור אותו נקי ולחות. ניתן להתקלח במים וסבון, או להשתמש בתכשיר ניקוי עדין. אתה יכול גם להשתמש בקרם כדי לשמור על לחות, אבל הימנע ממוצרים על בסיס שמן כמו וזלין או שמן תינוקות כי הם יכולים לסתום נקבוביות באזור המקועקע.
אם יש לך קעקועים ברגליים או בידיים, עליך לנקוט באמצעי זהירות נוספים בעת הכביסה כדי שלא תקבל זיהום מחיידקים באספקת המים.